MTV.com Lwis Drop-Down Menu Theme






Go Back   The POND > Miscellaneous > Help & Suggestions
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2017, 12:05 AM   #1
GreenChevelleSS
Duckling
 
GreenChevelleSS's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Tulsa
Posts: 360
Send a message via AIM to GreenChevelleSS
Default New Posts

Anyone else having issues with the NEW POSTS button? I think ever since the forum crashed it hasnt worked for me.
__________________
Mist Green 1970 SS 396 Chevelle
GreenChevelleSS is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2017, 07:16 AM   #2
Bluedot
Floater
 
Join Date: Feb 2007
Location: Claremore, OK
Posts: 1,487
Default

I'd never used that one before, but just tried it, and it worked fine for me.
Bluedot is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2017, 12:32 AM   #3
GreenChevelleSS
Duckling
 
GreenChevelleSS's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Tulsa
Posts: 360
Send a message via AIM to GreenChevelleSS
Default

New computer does the same thing
__________________
Mist Green 1970 SS 396 Chevelle
GreenChevelleSS is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.